„Когато имаш бебе, не разполагаш с времето си… да, но не !!! Откакто Вълшебник са насреща, остава време за нас. И най-важното е, че детето е по-щастливо и лакомо от всякога. Яде всичко с ухота, даже и още си иска. Няма по-добра и разнообразна кухня!

Обичаме Ви!!!“

сем. Алексиеви


 

 

„Дъщеря ми Калина е на 10 месеца. Когато навърши 8 месеца започнахме да се храним във вашата кухня. Преди това храненето беше ад. Тя не харесваше нито едно пюре, а смея да твърдя, че пробвах всичко – и купешки пюрета, и домашно приготвени.

От както се храним във вашата кухня, животът е рай. Храната е наистина изключително разнообразна, вкусна и качествена, включваща всичко необходимо за правилното развитие и за здравето. Детето ми с удоволствие изяжда всичко, наддава добре и е щастливо. Осъзнавам, че на мен би ми било невъзможно да ѝ осигурявам ежедневно ¾ такова разнообразие. Също така изключително съм доволна от услугата – доставка на адрес! Такова удобство е и улеснява страшно много! Благодаря, че ви има!“

Лидия Тошева


 

 

Здравейте,

Казвам се Ани и съм майка на близначки на година и половина. От 8 месеца сме Ваши клиенти. Много съм доволна от храната и за мен е голямо удобство да поръчвам от Вас. Облекчение е, че не трябва да мисля какво ще хапват всеки ден и да готвя, а вместо това прекарвам повече време с тях. Другото удобство е, че има меню и за неделя. Храната е разнообразна, вкусна и има всички видове месо и то не е съвсем малко, а най-важното е, че децата я хапват с удоволствие.

Винаги я пробвам преди да ги храня и на мен ми харесва. Аз не бих могла да им предложа това разнообразие дори и да имах време да им готвя. Другото удобство за мен е ранната доставка до вкъщи /без да ни будите/, тъй като мога да си планирам целия ден. Служителите са винаги любезни. Надявам се моите палавници по-дълго време да хапват от Вашата храна.“

Ани Спасова


Горещ телефон за мнения, похвали и рекламации: 0885 51-71-91

Можете да използвате и формата по-долу:

    Вашето име *

    Вашият Email *

    Относно

    Вашето съобщение

    * Задължителни полета